SeLaMaT hArI rAyA.......

tinggal 3 ari je lagi b4 nak raya kan...tapi tak terasa sgt sebab kerja di kampung..so tak de la tersangkut di jalan raya yang jem macam praktikal di k.l dulu...^_^...
teringat pulak zaman praktikal di MARA dulu..best saat nak balik raya g soping kat jalan TAR...DENGAN aBie Aziz..blh dikata setiap ari dalam bulan posa..sampai dah tau kedai mana yang best ghaha...pastu kedengaran lagu2 raya dlam opis mara...ceramah2 agama...waaa best ye...
dalam bus plak dengar lagu balik kampung...aish...
lagu ayah dan ibu..sedih la pulok...bab dah takde ayah..huhuhu...sedih2...sampai menitis airmata..aish..yela lgpon arwah abah meninggal time raya...raya pon da tak best cam dulu...
apepe pon princess sweet nak ucapkan selamat ary raya maaf zahir dan batin...ye...raya mai la umah...kalau tau haha..
berhati-hati di jalan raya...semoga selamat sampai ke destinasi anda..broommmm
 dalam hati: tak sabar jumpe anak2 buah...abg2 n kak ipar..jgn lupe bg wet raya haha org tak kawen g...blh dberi wet aya agi haha..... nak wet ni tau...haha ^_^

 tetiba ade gambar ni plak..act minat gile cite kasih alia ni..sgt2 best irma cantik sgt pakai tudung....
Posted by As-ekin :'>

Sejenak Posts